top of page

Huis in
Den Haag

Heerlijk ruim, instapklaar, gemoderniseerd appartement met een fantastisch uitzicht op de skyline van Den Haag en Scheveningen met in de zomer een spectaculair ondergaande zon! 

Bent u op zoek naar een instapklaar, goed geïsoleerd, driekamerappartement welke tevens al van het gas af is? Wacht dan niet te lang met het inplannen van een bezichtiging, we nemen graag de tijd u rond te leiden in dit heerlijke appartement, met uitstekende ligging en twee balkons waarvan het grootste balkon een gunstige zonligging heeft op het zuidwesten. 

Het appartement is gelegen op de 10e verdieping, u heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, in de onderbouw tevens de beschikking over een gezamenlijke fietsenberging en een aparte (afgesloten) bergruimte. 
De locatie is uitstekend te noemen, Mariahoeve is een ruim opgezette wijk met veel groen. Het flatgebouw is gelegen aan de rand van een klein park met speeltuin voor kinderen. Ook crèches en scholen zijn op loopafstand te bereiken. Alle belangrijke voorzieningen heeft u bij de hand, zo zit u op loopafstand van “Winkelcentrum Mariahoeve” en op fietsafstand van "The Mall of the Netherlands". Voor openbaar vervoer zit u ook goed, u zit op loopafstand van station Mariahoeve en per tram zit u snel in het centrum/strand of Den-Haag CS. Met de auto bent u ook in no-time op de snelwegen richting Scheveningen, Wassenaar, Leiden, Amsterdam. 

WAT

Te koop vanaf

€ 295.000 k.k.

  • 93 m² wonen

  • 2 slaapkamers

WAAR

Dignaland 88

2591 CD Den Haag

234859-funda logo blauw-3432b6-medium-14

ZIE MEER:

bottom of page