top of page
Het kopen van een huis

Woning kopen

Op zoek naar een huis en de winnende woning nog niet gevonden? TalentMakelaardij is graag uw aankoopmakelaar.

Aankoopmakelaar

Wanneer je besluit te verhuizen of je eerste huis te kopen, dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar helpt je gedurende het hele traject: van het vinden van je droomhuis tot het ondertekenen van de akten bij de notaris. Bovendien leidt het inschakelen van een aankoopmakelaar tot lagere aankoopkosten en minder stress!

Benieuwd naar ons koop aanbod? kijk eens naar de volgende woningen

Bouwkundige keuring

Koop je een nieuwe woning, dan is het verstandig te controleren wat de staat van de woning is door een bouwkundige keuring. Een bouwkundige keuring wordt ook wel bouwtechnische keuring genoemd. Onze businesspartner van Homekeur inspecteert dan de bouwkundige staat van de woning. Hij inspecteert onder andere de vloeren, muren en ramen, maar ook de algemene veiligheid van het pand. Door deze inspectie komen eventuele verborgen gebreken zoals lekkages of houtworm veelal aan het licht.

Wil je meer weten over de bouwkundige keuring, bekijk onze pagina

Hypotheken en verzekeringen

Wanneer u een huis koopt, krijgt u te maken met allerlei financiële zaken zoals een hypotheek of verzekeringen. TalentMakelaardij staat nauw verbonden met financieel adviesbureau K.J. de Boer die hier graag bij wilt helpen. 

Wilt u hier meer over weten, bekijk onze pagina of die van K.J. de Boer.

Wilt u meer lezen over het kopen van een huis? 

Op de website van Funda is een aparte pagina met allerlei informatie over over bijvoorbeeld bezichtigingen, verbouwen en de hypotheek.

bottom of page